Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Raymond van der Sluijs en Wiebe Oosterhoff

Steden staan aan de vooravond van ingrijpende vernieuwings- en vervangingsopgaven. Openbare ruimtes en vitale ondergrondse systemen worden aangepast aan de vele transitie- en verdichtingsopgaven.

Dit alles betekent een revolutie in het werken aan de openbare ruimte.: de klassieke kokers Stadsontwikkeling en Stadsbeheer versmelten, ontwerp en beheer vervloeien, we gaan nog beter inspelen op de gebruiksritmes in de stad, vervangingsinvesteringen worden leidend voor vernieuwing.  Wiebe Oosterhoff, strategisch adviseur stedelijke beheer, gemeente Rotterdam licht toe wat dit alles betekent voor de Stadsbeheerder 2.0!


Raymond van der Sluijs, manager ruimtelijke ontwikkeling, gemeente Nissewaard neemt u mee in een project over de vervangingsopgave in wijken die in de jaren ‘70 en ’80 gebouwd zijn. De openbare ruimte in deze wijken gaat nu slijtageplekken vertonen.

Met het bespreken van de case van Spijkenisse, ooit ‘wereldkampioen bouwen in de weilanden’, worden enkele inzichten gedeeld die de vernieuwingsopgave met zich meebrengt vanuit het perspectief van een voormalige groeikernen.

Dit webinar is een initiatief van de Stadswerkregio Randstad.

Chat en terugkijken
Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen. Komt het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u de webinars kunt bekijken op ieder gewenst moment.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Wiebe Oosterhoff, gemeente Rotterdam
Raymond van der Sluijs, gemeente Nissewaard


​​Duur
60 minuten


Kosten
Deelname aan dit webinar is kosteloos. Het wordt bekostigd door de leden van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland. Word ook lid zodat we kennis met elkaar kunnen blijven delen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar