Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Er gaat veel aandacht uit naar de vergroening van onze dorpen en steden. Dat is een goede ontwikkeling, want meer groen zorgt voor een betere biodiversiteit en draagt ook bij aan oplossingen voor klimaatverandering.

​​​​​​​Aanleg is een, maar hoe houdt je de kwaliteit van het groen hoog zodat het ook op de lange termijn bijdraagt aan de biodiversiteit?

Tijdens dit webinar vertellen Martine Niks en Michel Brands van de gemeente Laarbeek u over de visie en strategie rondom biodiversiteit en geven zij een toelichting op het rekenmodel dat de gemeente daarvoor gebruikt.
​​​​​​​
Dit webinar maakt onderdeel uit van de Roadshow: Aan de slag met biodiversiteit! georganiseerd door IPC Groene Ruimte, Stichting Steenbreek en Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland. Deze Roadshow is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van LNV met als doel om bewustzijn omtrent biodiversiteit te vergroten en concrete handvatten aan te reiken om aan de slag te gaan. Meer informatie vindt u op www.aandeslagmetbiodiversiteit.nl

​​​​​​​
Chat en terugkijken
Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen. Komt het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u de webinars kunt bekijken op ieder gewenst moment.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Martine Niks, Gemeente Laarbeek
Michel Brands, Gemeente Laarbeek

​​Duur
60 minuten


Kosten
Deelname aan dit webinar is kosteloos. Het wordt bekostigd door de leden van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland. Word ook lid zodat we kennis met elkaar kunnen blijven delen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar