Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

​​​​​​​De essenprachtkever is een invasief insect uit Azië die in de Verenigde Staten het voortbestaan van het geslacht es bedreigd, onder meer vanwege het gebrek aan natuurlijke vijanden. Sinds jaren is de essenprachtkever ook in Rusland en nu ook in Sint Petersburg aanwezig. De uitbreiding van het gebied neemt toe en het lijkt een kwestie van tijd totdat deze essendoder zich ook in West Europa zal vestigen. Daarbij speelt transport en logistiek een grote rol.

Wat kunnen we verwachten als dit insect zich eenmaal in de Europese Unie heeft gevestigd en hoe kunnen we ons daar nu op voorbereiden? Henry Kuppen, boom-ambassadeur bij Terra Nostra met meer dan 40 jaar professionele ervaring in het beheren van bomen deelt zijn kennis met u. Aan bod komt onder meer de verspreiding, levenscyclus, soortgevoeligheid en beheeropties die nu bekend zijn.

Deze lezing is tevens gegeven tijdens de Nationale Boominfodag in Velp op 11 mei jl. en deze wordt vanwege groot succes digitaal herhaald, met meer ruimte voor vragen en discussie.
​​​​​​​
Chat en terugkijken
Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen. Komt het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u het webinar kunt bekijken op ieder gewenst moment.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Sprekers
Henry Kuppen, Terra Nostra 

Duur
60 minuten


Kosten
Deelname aan dit webinar is kosteloos. Het wordt bekostigd door de leden van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland. Word ook lid zodat we kennis met elkaar kunnen blijven delen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar