Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Eef Neienhuijsen, gemeente Nijmegen en Wouter ter Heijden, Ingenieursbureau Witteveen+Bos

Veel gemeenten hebben duurzame en circulaire ambities geformuleerd om de klimaatdoelstellingen te halen. Hoe maak je die concreet bij de inrichting en het ontwerp van de openbare ruimte? Dit is het onderwerp van het laatste webinar voor de vakantieperiode op 16 december 2021 van 11:00-12:00 met de titel ‘Hogerop de duurzame ladder’.

Wouter ter Heijden (Witteveen+Bos) laat zien dat circulaire ontwerpprincipes niet alleen leiden tot hergebruik van materiaal maar ook tot slim gebruik van grondstoffen. Eef Neienhuijsen (Nijmegen) belicht de samenwerking en kennisdeling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Die moet vanaf het allereerste moment op gang komen om kansen te creëren en te benutten. In het pilotproject Malderburchtstraat zijn daarmee grote stappen gezet in CO2-reductie en circulariteit.


Chat en terugkijken
Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen aan Wouter en Eef. Dit webinar is onderdeel van de webinarreeks Gemeenteraadsverkiezingen 2022: ‘Maatschappelijke vraagstukken oplossen in de openbare ruimte’, in het bijzonder interessant voor gemeenteraadsleden. Meer informatie hierover in deze flyer. Komt het tijdstip u niet uit? Meldt u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u de webinars kunt bekijken op ieder gewenst moment

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Eef Neienhuijsen, gemeente Nijmegen
Wouter ter Heijden, Ingenieursbureau Witteveen+Bos


​​​​Duur
60 minuten


Kosten
Zolang de coronamaatregelen gelden zijn de webinars van Stadswerk gratis. 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar