Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Lokale overheden spelen een belangrijke rol als het gaat om beheersing en bestrijding van invasieve exotische plant- en diersoorten. Het naleven van landelijke en/of Europese wet- en regelgeving omtrent invasieve exoten leidt in de praktijk nogal eens tot bijzondere situaties. Er is niet altijd jurisprudentie aanwezig en wet- en regelgeving is lang niet altijd één op één te vertalen naar praktijksituaties.

Daarbij is de schade vaak niet direct aantoonbaar aanwezig, en is het onwenselijk om hierop te wachten alvorens de betrokken partijen aansprakelijk te stellen. Rico Ligtvoet van Hekkelman Advocaten vertelt u meer over invasieve exoten en gaat in op de geldende wet- en regelgeving. En wat dat betekent voor onze leefomgeving. Ook geeft hij u tips om risico’s te voorkomen en hoe dit in te bedden in uw organisatie.

Dit en meer hoort u tijdens dit webinar.

Chat en terugkijken
Tijdens dit webinar kunt u uw vragen via chat stellen. Komt het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan. U krijgt na afloop van de live-uitzending een terugkijklinkje zodat u het webinar kunt bekijken op ieder gewenst moment.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Sprekers
Rico Ligtvoet, Hekkelman Advocaten
​​​​​​​
​​Duur
60 minuten


Kosten
Deelname aan dit webinar is kosteloos. Het wordt bekostigd door de leden van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland. Word ook lid zodat we kennis met elkaar kunnen blijven delen.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar