Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Marieke Teunissen, Ronny Sprong, Erik Punt

Bouw- en woonrijp maken van terreinen, natuurinclusief bouwen, grind- en zandwinning, wegaanleg: er zijn legio werkzaamheden in de bouw en bij infrastructuur waarbij de nieuwe ‘Gedragscode soortbescherming gemeenten’ ingezet kan worden. Maar hoe doet u dat precies in aanbestedingen, werkvoorbereiding en uitvoering? En van welke maatregelen moet u op de hoogte zijn?

Op 6 mei 2021 van 16:30 tot 18:00 maken Marieke Teunissen (Eco Consult), Ronny Sprong (IPC Groene Ruimte)u wegwijs in dit Stadswerk-webinar, georganiseerd i.s.m. Bouwend Nederland en MKB-INFRA.

Gedragscode soortbescherming gemeenten
Wilt u bij uw werk altijd aantoonbaar voldoen aan de natuurwetgeving en/of meer natuurinclusief werken? Deze gedragscode bevat hiervoor duidelijke handvatten en een scala aan bewezen maatregelen om zorgvuldig te handelen, in het geval dat er beschermde flora en fauna op uw werk of directe omgeving voorkomen. Daarmee voorkomt of beperkt u minimaal nadelige effecten op soorten en/of zorgt u ook voor herstel van biodiversiteit. Voor uw werkvoorbereiding en uitvoering is daardoor al veel voorwerk gedaan.
​​​​​​​

Daarnaast gaan we in op het ecologisch werkprotocol – wat veel procestijd kan schelen – en hoe u als bedrijf ook buiten gemeentelijke opdrachten met deze gedragscode kunt werken.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Marieke Teunissen, Eco Consult
Ronny Sprong, IPC Groene Ruimte

​​​​​​​
Duur
90 minuten


Kosten
Zolang de coronamaatregelen gelden zijn de webinars van Stadswerk gratis. 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar