Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Maarten Loeffen

Wat willen we in 2022 graag prominent op de agenda bij de raadsverkiezingen? Een goed ingerichte en beheerde openbare ruimte natuurlijk! Op 2 maart van 16.00 tot 17.00 neemt Maarten Loeffen, directeur Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland, u aan de hand van vijf filmpjes mee op reis.

Met o.a. Niel Glas en Rob Hendriks (gemeente Utrecht) over de Merwedekanaalzone, de City Deal Openbare Ruimte en Managing Public Space; voormalig Rijksadviseur Daan Zandbelt over ‘prettige publieke plekken’; Hans Kaljee (gemeente Amsterdam) en Laura Kleerekoper over stadsbomen in tijden van hitte en droogte; en Joris Voeten (Urban Roofscapes) en Elwin de Vink (Donker) over de Future Green City.

In vogelvlucht verkennen we de belangrijkste thema’s van nu. En zoals het een beetje vereniging betaamt, doen we dat samen. Tijdens dit webinar gaan we u via een aantal polls bevragen over verschillende thema’s en onderwerpen. Stadswerk gaat dit in de maanden maart en april op interactieve wijze verder uitwerken tot een handreiking voor de lokale politiek. Kortom: wilt u medebepalen wat Stadswerk op het bureau van alle 355 raadsgriffiers in Nederland legt? Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Presentatie door
Maarten Loeffen, Stadswerk

Duur
60 minuten


Kosten
Zolang de coronamaatregelen gelden zijn de webinars van Stadswerk gratis. 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar